„Сирма Груп Холдинг“ организира онлайн среща с инвеститори

Tsvetan-Alexiev

Българската софтуерна компания „Сирма Груп Холдинг“ АД организира онлайн среща на ръководството за представяне на финансовите резултати от първото тримесечие (Q1) на 2016 година. В събитието, което ще се проведе на 7 юли, четвъртък, от 17:00 ч. българско време, ще вземат участие Цветан Алексиев, изпълнителен директор и Радка Пенева, финансов директор на холдинга. Модератор ще бъде Татяна Василева, ръководител „Анализи“ в „ЕЛАНА Трейдинг“.

Във втората част на срещата ще бъде отделено внимание на новата Програмата за растеж и иновации, приета на Общото акционерно събрание на „Сирма Груп“, което се проведе на 14 юни. Програмата включва търговска експанзия на пазара в САЩ, инвестиции в нови продукти и достигане на приходи от продажби от 100 млн. щ. долара през следващите пет - седем години. Целта е тя да спомогне за подготовката на публично предлагане на акциите на „Сирма Груп“ на голяма световна борса в близките между шест и осем години.

В онлайн срещата могат да се включат както настоящи инвеститори, така и потенциални акционери с интерес към холдинга. Всички желаещи могат да заявят своето участие на адрес: http://www.sirma.com/bg/sirma-webinar-q1-2016/

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.