Дългоочакваният Battlefield 1 вече е в магазините на Pulsar Games

Pulsar

"Войната, войната никога не се променя“ - това са думите, с които започва всяка една част от ролевата поредица Fallout. Разработчиците на военни екшъни обаче трябва да са наясно, че е наложително войната да се променя, за да задържат интереса на геймърите през годините.

Или поне от Electronic Arts и DICE са наясно с този факт, защото легендарният отборен мултиплейър екшън Battlefield се завръща към корените си с неочакван, алтернативен поглед към Първата световна война. След годините, прекарани из бойните полета на съвременните конфликти, идва времето да загърбим модерните бойни играчките в името на един по-директен и по-личен сблъсък. В Battlefield 1 няма да имате възможност да се криете в храстите, разчитайки на футуристичен, компютърно управляван снайпер и сканирайки околността с дроните, които сте пуснали. Тук всъщност изобщо не е добра идея да стоите на едно място, защото опонентът ви може да разполага с кон, сабя и зъл нрав!

Battlefield 1 обещава да съчетае по страхотен начин носталгията от класиката Battlefield 1942, бляскавата модерна визия и разрушимия терен от Battlefield 4 и разнообразни нови механики, като динамично променящи се метеорологични условия, правещи всеки сблъсък уникален.

От идиличната френска провинция, през италианските Алпи, чак до арабските пустини, Battlefield 1 ще ви предложи уникално разнообразие и емоции в увлекателната си солова кампания, като същото важи с десеторна сила за взривоопасния мултиплейърен режим.

Очакват ви едни от най-мащабните битки, които някога сте виждали в игра. Мултиплейърът поддържа до 64 играча, които ще се изправят едни срещу други по земя, въздух и вода. Искате да сеете разруха от дистанцията на бойния си кораб, да стоварвате бомби от самолета си или да покажете, че сте най-неустрашимия воин и просто да се затичате към тежковъоръжените си врагове, въоръжени единствено с груба, обсипана с шипове бухалка? Изборът е изцяло ваш! Една от иновациите в Battlefield 1 също издига представите ни за онлайн битки до нови висоти. Новият режим е наречен Operations и представлява серия от взаимосвързани карти, където нападателите трябва да пробият през линията на отбраната, за да пренесат конфликта на следващата карта, докато защитниците се опитват да ги спрат.

Battlefield 1 наистина пренаписва правилата на жанра, а пътят на геймърите към бойното поле отново минава през Pulsar Games - единствената специализирана верига за видеоигри в България!

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.