Доброволци развиват инициатива за издигaне на имиджа на българската авиация

3

Българският човек-паяк Иван Кристоф основа Студио за визуални комуникации, в което участват график дизайнери, копирайтъри, видео оператори, продуценти и режисьори. Идеята на доброволческата организация е да представи постиженията на Българските Военновъздушни сили.

"България има над 13 вековна история и над 1 вековна история в авиацията. Днешните български авиатори вървят по свещена земя, за която са се жертвали техните предшественици, но още преди да честваме 103 годишнината на Българската авиация, ние осъмнахме с решението на депутатите ни да отстъпим националната си чест и достойнство, като предоставим възможността на чужди Военно въздушни сили да пазят небето ни" - споделя Иван Кристоф.

За да се противопостави на това политическо решение сънародникът ни се обръща към своите бизнес партньорите от чужбина с предложение да предоставят изложбена площ, на която да бъдат представени фото сесии и други мултимедийни материали. За тази цел се сформира група от талантливи любители на въздушната фотография, които са имали международен опит, работят с професионална техника и са заснели невероятни кадри във въздуха с българската авиация. Те ще предоставят безвъзмездно кадрите си, Иван Кристоф ще им осигури безвъзмездно рекламна и изложбена площ на международни авио изложения.

Именно към този проект се основава и Студиото за визуални комуникации, чиято цел е заснемането на серия от късометражни филми. Вече е подготвен трейлъра и има развит сценарий и стори борд. Също така е създадена група от признати в бранша практици - лектори като Любо Гетов и Албена Чобанова, които да обучават млади предприемачи и копирайтъри в популяризирането на тази инициатива в социалните мрежи и модерни комуникационни канали. Сформиран е екип и от журналисти, рекламисти, бранд мениджъри и специалисти по дигитален маркетинг, който работи по изграждането на визуалната част на проекта и разпространяването му в медиите и публиката.

Също така инициативата си партнира с чуждестранни кореспонденти на авиационни изложения, които вече са отразили в специализираните си издания материал за българския доброволчески специализиран отряд за спасяване. Всеки талантлив творец, който има страст към авиацията и желае да се включи в този проект, може да се запознае с екипа и концепцията на уеб страницата www.ivan.bg.

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.