"ВМ Финанс Груп" внедрява Business Objects за половин милион лева

iStock_000009588509Large1

"ВМ Финанс Груп"  ще инвестира над 500 хил. лева във внедряване на Business Intelligence решение, с което се цели спестяване на оперативно време за вземане на решения и увеличиване  на производителността, съобщиха от пресслужбата на дружеството.

Партньор по проекта  на „ВМ Финанс Груп”, избран чрез тръжна процедура,  е компанията "Би Ти Ес"  ООД с предложеното от нея софтуерно решение SAP BusinessObjects.

Основната цел и функция на новия Business Intelligence софтуер е да предостави по-бърз достъп до информация с висока прецизност и надеждност. С интегрирането му, дружеството ще намали времето и усилията за подготвяне на справки и анализи и ще помогне за бързината, качеството и прозрачността при вземане на решения в реално време. Чрез него ще бъде постигнато по-лесно проследяване на ключовите  показатели за изпълнение на дейността, които свързват организационната стратегия с бизнес целите, обясняват още от "ВМ Финанс Груп"

В следващите няколко месеца предстои внедряване на решението за всички 14 компании от групата. които оперират в най-различни сфери на икономиката – производство, дистрибуция и логистика, сградни инсталации и технологии, медии и реклама, финанси и други.

 

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.