Microsoft представи новия Office

Office-365-Home-Premium

Microsoft обяви световната премиера на Office 365 Home Premium – новото лице на продуктовата линия Office за крайни клиенти. Новият Office пакет е облачна услуга, насочена към потребители, които се опитват да намерят баланса между увеличаващите се професионални и семейни задължения, уточняват от технологичната компания. Паралелно с новия Home Premium, Microsoft представи официално и версията Office 365 University за студенти, преподаватели и служители във висшите учебни заведения.

Освен, че включва най-актуалния и пълен набор от Office приложения, Office 365 Home Premium може да се използва на до 5 устройства (таблет, персонални или Mac компютри с Windows), и се предлага с допълнително място за съхранение в SkyDrive и разговори по Skype, стана ясно на представянето.

“Премиерата на Office 365 Home Premium е следващата голяма стъпка в трамсформацията на Майкрософт като компания за устройства и услуги“, сподели главният изпълнителен директор на Microsoft Стив Балмър. По думите му, премиерата отбелязва не просто поредната версия на Office, новото му лице като облачна услуга за потребителите.

Microsoft ще предлага новите функции и услуги първо в облака, трансформирайки традиционния тригодишен цикъл на представяне на нови версии на продуктите. Актуалните функции и услуги вече се предоставят на потребителите веднага щом са налични. Според Кърт ДелБене, президент на Office групата в Microsoft, „това е огромна крачка напред“.

Освен новите Home Premium и University, компанията пусна в световен мащаб и актуализирани версии на традиционните Office пакети: Office Home and Student 2013, Office Home and Business 2013 и Office Professional 2013. Office 365 за бизнес потребители ще излезе официално на 27 февруари.

Потребителите могат да изпробват безплатно новия Office за период от 30 дни на уебсайта на услугата.

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.