Experian с нов оперативен мениджър за България

Maya-Milanova-Site-Operations-Manager-Experian-Bulgaria-3

Мая Миланова е новият оперативен мениджър на Experian за България. Тя ще отговаря за управлението, организацията и контрола на дейността в българския офис от началото на 2013 г. Компанията съобщи още, че открива  нов офис в отговор на плановете си да продължи да разширява своя екип у нас.

Новият офис на Experian обхваща близо в 3000 кв.м. площ в бизнес сграда Мегапарк на булевард „Цариградско шосе” в София. Той осигурява възможност за 300 работни места в продължение на плановете на компанията за постепенно увеличаване на българския екип със софтуерни инженери, QA, ИТ специалисти, бизнес анализатори, математици статистици.

Новината за смяната на офиса на компания последва тази за назначаването новия й оперативен мениджър. Освен че ще ръководи дейността на българския клон на Experian, Мая Миланова ще отговаря за въвеждането и прилагането на основните корпоративни програми на световния гигант на локално ниво и тясното сътрудничество с офисите на компанията в Европа, Азия, Северна и Южна Америка.

Тя има над 10-годишен корпоративен опит на управленски позиции в компании като Мелексис, Данон, Тамбълуид Комюникейшънс и др.

 

 

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.