Acronis пуска новата версия на платформата за киберзащита Acronis Cyber Cloud 8.0

cyber1

Специализираната в киберзащита компания Acronis обяви пускането на пазара на новата версия на Acronis Cyber Cloud 8.0 - платформата за киберзащита за доставчици на услуги.

Повече от 40 основни нови възможности ще бъдат достъпни във всички дванадесет центъра за данни в целия свят в началото на месец ноември, съобщават от компанията.

Функциите, които по-рано се предлагаха само от локалното решение за защита на данните на Acronis (Acronis Cyber Backup Advanced Edition), сега ще осигурят на доставчиците на услуги възможност за предоставяне на съвременна киберзащита без значение колко големи, комплексни или сложни са инфраструктурате и натоварването на клиентите им.

Една от новите възможности предлага ефективни операции за управление на групи. Въвеждат се и нови функции за възстановяване в случай на срив.

Партньорите могат да очакват и около 25 други допълнения, посочват още от компанията.

Acronis Disaster Recovery Cloud също ще има подобрения в инструментите си за сигурност, запазване и предоставяне на услуги. Няколко от акцентите включват възможността да се използват криптирани резервни копия за извършване на откази, автоматизирани операции по възстановяване при срив с използване на сигурно съхранени пароли и възстановяване при срив на множество клиентски мрежи.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.