Уилсън Лърнинг на 50!

Website_logo

През 1965 година, Лари Уилсън създава Уилсън Лърнинг с идеята, че хората трябва да се стремят да постигат своите цели и да се чувстват удовлетворени от начинът по който го правят. Половин век по-късно, неговото наследство и ценности продължават да са сърцето на нашият бизнес и в нашите клиентски организации като огромно доказателство за устойчивостта на тази водеща вяра.
“Като експерти по човешко развитие за 50 години, нашата жажда за иновации никога не спира,” това каза Том Рот, Главният Оперативен Директор на Wilson Learning Worldwide. “Ние сме се посветили да създаваме решения за учене и обучение, които посрещат нуждите на човешкото развитие и предоставят трансформационно учене с ясна цел, инструментариум подсигуряващ подкрепа и дългосрочна устойчивост. Това го постигаме чрез водещата си позиция в най-добрите бизнес практики като посрещаме нуждите на всеки развиващ се човек, независимо къде се намира той в света."
За нас е чест да работим с толкова много изключителни клиенти през последните 50 години! Изключителните решения и резултати, които сме помогнали те да постигнат са нашето свидетелство за качество, иновация и посветеност, които доведоха до нашата устойчивост вече петдесет десетилетия.

В една индустрия, която е преминала през големи трансформации през годините, Уилсън Лърнинг е една от малкото организации които специализират в обучение и развитие, която непрестанно развива нови решения за обучение и учене, процеси и подходи, които да посрещат непрекъснато променящите се нужди на бизнес организациите.

Многобройните възможности на Уилсън Лърнинг започнаха с произвеждането на продукти като филми и видео, наръчници за обучители, интерактивни видео дискове, и електронно оценяване, които за времето си бяха революционни. През годините, тези инструменти еволюираха в по-авангардни решения включващи комбинации от различни модални платформи за комбинирано учене и обучение и мощни подходи за последващо надграждане и развитие които днес представляват последното познато в сферата на трансфера на знания и умения.
Нашият ангажимент продължава като отговаряме на непрекъснато променящите се нужди на нашите клиенти и пазара като предоставяме задълбочени и разбираеми обучителни услуги които подпомагат връзката между човешкото развитие и стратегическите цели на организациите с цел подсигуряване на бизнес резултатите.

Нашият холистичен подход към човешкото развитие е комбинация между решения тествани от времето и услуги, които са вградени в телата на едни от най – устойчивите организации по света.

За да научите повече за нас можете да ни посетите на нашият глобален сайт www.wilsonlearning.com или локалния сайт www.wilsonlearningbulgaria.com.

Честванията по света, които ще са през цялата година, ще започнат през май в Орландо, Флорида на ATD Международната Конференция и Изложение.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.