Стипендии за обучение в Cisco Institute могат да спечелят студенти на форума “MySuccess in Education”

Три пълни стипендии за участие в менторска програма по мениджмънт към Института за предриемчество на Cisco могат да спечелят студенти в рамките на форума “MySuccess in Education”, организиран ежегодно от списание ENTERPRISE. Освен да вземат участие в конкурса за стипендиантската програма, студенти, желаещи да развиват своята кариера в България, ще имат възможността да получат практически съвети от първо лице от топ мениджъри и млади предприемачи.

Пред студентите за своя кариерен път ще разкажат Преслав Павлов, директор „Отдалечени услуги” в Global Delivery Center България, Ивайло Вътев, финансов директор в Аурубис България, и Пламен Кънев, Ръководител „Обслужване на клиенти и развитие на пазара“ в Кока Кола Хеленик България. Своя опит на млад предприемач ще сподели и Стефан Бурев, Собственик и управител на франчайз магазини „Мания”, който само за няколко години отваря и разработва успешно шест обекта на веригата.

Форумът е насочен към студенти от 3 и 4 курс и магистри от висшите учебни заведения в цялата страна. Те ще могат да се срещнат лично с лекторите, както и да научат повече за възможностите за започване на стаж или намиране на работа в Кока кола, Аурубис, HP и Мтел.

За втора поредна година “MySuccess in Education” ще се проведе в „Аула Максима” на Университета за национално и световно стопанство (УНСС). Датата на събитието е събота, 23 февруари. Можете да намерите повече информация за събитието и да се регистрирате онлайн на неговия уебсайт.

 

 

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.