Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | October 1, 2020

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Представят опростени процедури по програма „Конкурентоспособност”

Представят опростени процедури по програма „Конкурентоспособност”
ENTERPRISE

Информационни дни за бенефициентите по двете отворени мерки на оперативна програма „Конкурентоспособност” – „Подкрепа за развитието на клъстерите в България”  „Енергийна ефективност и зелена икономика" –  ще се проведат в София, Пловдив и Варна.  Това съобщиха от управляващия орган на програмата, уточнявайки, че в рамките на кампанията ще бъдат коментирани и мерките, които вече са в процес на изпълнение.

Във фокуса на информационните събития ще бъдат новите опростени условия и реда за определяне на изпълнител от страна на кандидати за безвъзмездна финансова помощ и бенефициенти предивд приетото Постановление на Министерски съвет №69/2013 г., което отменя ПМС №55/2007г., и което влиза в сила от 1 април 2013 г. Целта е бизнесът да бъде улеснен при подбора на изпълнители на инвестиционните си проекти чрез единна процедура за набиране на оферти с отправяне на публична покана.

Информационните дни ще се проведат в  София на 29 март 2013 г., в Пловдив на 4 април  и във  Варна на 5 април.Повече информация и регистрационна форма за участие можете да откриете на интернет страницата на програмата.

Добави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.