Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | November 26, 2020

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Български машинопроизводител с поредния европроект за внедряване на бизнес софтуер

ENTERPRISE

Българското предприятие, специализиращо в проектирането и производството на технологично оборудване за хранително-вкусова, фармацевтична и химическа промишлености Биомашиностроене АД е поредният бенефициент на оперативна програма „Конкурентоспособност”, който ще внедрява софтуер за управление на бизнеса си с европари.

Компанията, изнасяща над 90% от продукцията си в държави от Западна Европа и Източна Европа и Близкия Изток, ще подобрява бизнес процесите си с ERP системата Infor SyteLine версия 8, съобщава внедрителят Фронтстеп.

Предприятието разполага с екип от 200 служители, като 80% от производството му е механизирано. Чрез внедряването на ERP системата се цели подобряване на управлението и автоматизация на направленията търговско и финансово управление, производствена дейност и управление на запасите и управление на взаимоотношенията с клиентите.

Допълнителен модул „Мениджърска информационна система” ще допринася за изготвянето на бизнес анализите на процесите и финансовите отчети на компанията. Системата дефинира и генерира многообразни справки, които информират мениджмънта  за текущите процеси, обобщават годишни резултати и дават насока за бъдещи проекти.

Добави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.