Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | April 3, 2020

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Stroyrent стана официален представител на Doosan за България

Stroyrent стана официален представител на Doosan за България
alexander

Българската компания за строителна техника и механизация под наем СтройРент вече е официален представител на Южнокорейската компания за подемно – транспортна и складова техника Doosan. Продуктовата гама на азиатския гигант включва мотокари, газокари, 3 и 4-опорни електрокари, както и складова техника – стакери, електрически транспалетни колички, ричтраци, ордър пикъри и др.

 

„След дълго взаимно проучване, партньорството между Stroyrent и Doosan вече е факт. Начало поставихме с поръчка на мотокари, газокари и електрокари, които ще бъдат предоставяни под наем. Договорът с южнокорейската компания е част от дългосрочната ни визия да осигурим на българските строителни фирми качествено оборудване от доказали се международни компании“ - обяснява Ганимир Ганчев – управител на Stroyrent.

 

Doosan е една от най-старите компании в бранша и стартира дейността си още през далечната 1896 година. В момента в компанията работят над 38 500 души в 33 страни по целия свят, а годишните приходи възлизат на над 21.6 млрд. щ. долара. Развива дейност в сегментите производство на електроенергия, двигатели, военно оборудване, строителна техника и много други.

 

При желание на клиента да закупи оборудване с марка Doosan, екипът на Стройрент ще осигури бърза и безпроблемна доставка, а специален сервизен екип вече е индивидуално обучен и сертифициран от международния партньор, за поддръжка на всички машини, които българската компания предлага у нас.

 

Добави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.