ово co-meeting пространство в София

85f14b0abfa48691e6426eaf8c0556f9791100482

S*Bar е първото co-meeting място в София, чиито посетители могат да организират срещите и събитията си там. Създател на мястото е Сирил Симон, който е основател и на международната компания за дигитална продукция, инженерингови и софтуерни услуги StangaOne1.
„Мечтата ни е да превърнем S*Bar в място за обмен на IT и startup общностите в София, както и в място за обмен между нашата общност тук и хората от цял свят, които идват в София и са готови да споделят своя опит и знания с нас. Мечтата ни е това пространство да бъде мястото, откъдето започва успехът и където хората се срещат, за да общуват и да замислят нови начинания – едно отворено пространство, населено с идеи, където няма невъзможни неща!“ - споделя той.

S*Bar е подходящо място за ИТ специалисти, Start-up компании и организации, аудио-визуални фирми, специалисти или консултанти, които искат да излязат извън рамките на офисната среда. Ползването на пространството не е свързано с наем на работно място. В дизайна на интериора има концепция – разделен е на кътове, като всеки дава различно усещане и вдъхновение. Сред тях са такива с релаксираща мека мебел, през висока маса с 30 седящи места, отворено пространство за срещи и отделена стая за лекции, както и телефонните кабини, в които може да се проведе конфиденциален разговор по скайп, или по мобилния телефон.

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.