НСНИ организира кръгла маса и мастър класове с международни лектори

baner

Национално сдружение на недвижимите имоти са инициаторите на Професионален празник на брокерите и агентите за недвижими имоти в България, който ще се проведе за втора поредна година под надслов INSPIRETOHIGHER - Вдъхновени за по–високо ниво”. Събитието е на  30 октомври 2015г. от 9,00 до 18.00 часа в Зала Роял на Хотел Балкан София, а сп. Enterpise е медиен партньор.

В контекста на постоянно променящите се пазарни особености, профила на потребителя и професионалиста, НСНИ работи за структуриране дейността на агенциите за недвижими имоти в страната под професионална рамка, която да ги отличава от нелоялно практикуващите пазарни субекти. Европейският и международен опит оказващи влияние на развитието на професията „ брокер на недвижими имоти“ силно влияе и на българския пазар.

Ще бъдат проведени два мастър класа, които да запознаят брокерите с новите пазарни тенденции, като търговски практики и умения, инструменти за работа, брандиране и промотиране, силата на изключителните права, ролята на екипната работа, и др. Поканени са ключови международни лектори, които по интересен начин ще вдъхновят агентите за по-високи професионални нива.

Празникът ще завърши с празнично вечерно парти.

Информация за събитието може да намерите и на интернет страницата на НСНИ: www.nsni.bg

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.