Етаргет България представя Social Display - нова услуга за рекламни агенции и крайни клиенти

Етаргет България представя Social Display - нова услуга за рекламни агенции и крайни клиенти

Водещата програматик платформа Етаргет България обяви, че започва да предлага нова услуга за рекламни агенции и крайни клиенти, която може автоматично да създава банери от публикации в социалните мрежи.

За първи път в България ще бъде представена услугата Social Display - https://www.social-display.eu/, която със сигурност ще бъде полезна за различни бизнеси, които редовно създават съдържание за социалните мрежи Facebook, Linkedin, Twitter (следва и Instagram) и искат да имат допълнителна видимост на своите послания от същото това съдържание без допълнителни усилия.

Христо Николински, управител на Етаргет България, коментира:

"Основното предимство на Social Display е простотата на цялата система и същевременно нейнана ефективност. След първоначалната връзка с Facebook страницата на клиента, всичко се случва автоматично. Всяка нова публикация ще бъде добавена към банер в рамките на 1 час от публикуването в социалната мрежа. В същото време тази кампания може да бъде насочена по същия начин, както стандартните дисплейни кампании в Програматик платформите: според интересите на потребителите, местоположението, социално-демографските данни или конкретното разположение на банерите.

Всичко, което се иска от вас, е да "захранвате" вашите социални мрежи със снимки, видеа, текстове, а ние редовно да ги превръщаме в динамични банери със стандартни размери без никакви допълнителни усилия от ваша страна.

Така потенциалните ви клиенти и заинтерсовани лица постоянно ще виждат нови банери онлайн, без да се налага вие постоянно да подавате обновени визии за целта, както при стандартните ни формати."

Ние сме заинтригувани! Ако вие искате да разберете повече за Social Display, вижте как работи услугата ТУК.

За реални примери с клиенти от чужбина с конкретни цели и резултати пишете на business@etarget.bg.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.