Георги Георгиев от ИХБ Електроник: Трудно намираме качествени кадри, но продукцията ни е по цял свят

DSC_2313

Като втори участник от панела „ИНДУСТРИЯТА – производители и дистрибутори”на MySuccess.bg бизнес форума за добри практики в сектор Електроника и електротехника, Георги Георгиев , Технически директор на ИХБ Електроник АД, запозна присъстващите с дейността на фирмата.

С история започваща от 1950-а, компанията има продукция, която може да се открие навсякъде в страната, а г-н Георгиев даде и по-по подробна информация за някои от най-новите проекти по инсталацията на хидрогенератори в различни ВЕЦ, както в България, така и в множество отдалечени точки от света.

Фирмената политика включва най-вече технологичното обновление, продуктовото обновление , както и развитието на човешките ресурси и усилия по подобряването на условията на труд и опазване на околната среда.

Компанията разполага с патенти в технология Хидровакуум опресоване, с които енергийните показатели на рехабилитираните хидрогенератори се повишават до 14,2%, а сред най-големите проблеми в момента, които бяха отбелязани от Георги Георгиев е трудното и почти невъзможно намиране на качествени кадри, които бързо да се включат в работния процес. Сред приоритетите на ИХБ Електроник АД в момента е намирането на финансиране, с което да се закупува най-новото и модерно оборудване в областта, тъй като развитието на технологиите е изключително бързо.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.