Водещи eCommerce компании идват за среща с бизнесa на Digital4StaraZagora

Водещи eCommerce компании идват за среща с бизнесa на Digital4StaraZagora

Digital4 се завръща в Стара Загора за трето вълнуващо издание, което ще се проведе на 10 и 11 ноември в Културен център, Стара Загора.

По традиция темата на конференцията разглежда тенденциите в онлайн търговията за предстоящата година. Събитието обещава полезна информация, позитивни емоции, възможности за създаване на ценни контакти и не на последно място - нововъведения във формата, които ще направят цялостното изживяване на посетителите още по-вълнуващо.

Двудневната конференцията ще бъде официално открита на 10 ноември в 9 часа от Живко Тодоров, кмет на Община Стара Загора, Любомир Атанасов, създател и организатор на Digital4, и Димитър Иванов, Ambassador на Digital4StaraZagora.

Градът на липите ще посрещне едни от доказалите се и успешни представители на дигиталния бранш в България. Програмата включва лекции и дискусии, в които ще вземат участие представители на бизнеси, рекламодатели, и специалисти, които ще споделят безценни практически съвети и ще дадат насоки в тенденциите за предстоящата година в сферата на дигиталния маркетинг и онлайн търговията.

Програмата на третото издание на Digital4StaraZagora: Тенденции в онлайн търговията 2024 е създадена под формата на своеобразна книга, която ще разгърне четирите основни глави в електронната търговия:

-Глава 1: Платформи и технологии;

-Глава 2: Създаване на съдържание;

-Глава 3: Маркетинг и популяризация;

-Глава 4: Фулфилмънт, логистика и клиентско обслужване.

За първи път тази година организаторите са подготвили още един интерактивен формат, който ще донесе допълнителна добавена стойност на посетителите. След края на всяка глава на сцената ще се качи онлайн търговец за интервю, в което да разкаже на аудиторията за своя опит, предизвикателства по пътя и историята на тяхното преодоляване.

Програмата на конференцията е създадена да бъде от полза за всички видове бизнеси - от стартъпи, през компании, които все още нямат изградено онлайн присъствие, до големи компании, които са лидери в eCommerce сектора.

Посетителите ще научат за тенденциите за 2024 г. в рекламите и популяризацията в приложенията на Meta - Facebook и Instagram, както и в TikTok, и новостите при платформите за онлайн търговия.

Фокус в програмата ще бъде създаването на маркетингов план - определяне на аудитория, разпределение на бюджет, успешни стратегии, както и психологията на потребителя - Как активностите ни да бъдат по-успешни?

Digital4StaraZagora е място, където иновациите срещат вдъхновението, а бизнесът среща опита.

Събитието се осъществява с генералното партньорство на Община Стара Загора и Invest Stara Zagora, a негови организатори са Internet Media Group и дигитална агенция Valival. Не изпускайте тази уникална възможност да разширите познанията си и да създадете ценни контакти.

Повече информация за събитието и билети: https://digital4starazagora.com

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.