Пирина Технологии сред атракциите на изложението FESPADigital 2014

pirina

Българската технологична компания Пирина Технологии АД, която е част от Сирма Груп, беше сред най-интересните изложители на най-голямото изложение за дигитален широкоформатен печат в света FESPADigital 2014 в Мюнхен. На тазгодишното издание на изложбата са участвали над 400 глобални изложители, а десетки хиляди посетители са получили възможност да се запознаят и тестват на място голямо разнообразие от продуктови решения за широкоформатен дигитален печат, печат върху текстил, декорация на облекло, сито печат, табели и цифрови знаци, приложения за довършителни дейности, софтуер и хардуер, машини, субстрати, мастила и др.

Плотерът Пирина на българската фирма е предизвикал интереса на участниците, а над 80 организации от Европа, Южна Африка и Близкия Изток са изразили намерението си да бъдат локални дистрибутори на решението в своите региони. Българският режещ плотер се позиционира в ниския и среден ценови клас, а сред причините за големия международен интерес към него са възможностите за изработка на опаковки и артикули в много малки серии, което на практика позволява на всеки малък търговски обект да предлага продуктите си с уникални опаковъчни решения. В добавка плотерът Пирина позволява да се използва почти всякаква повърхност. Продуктът работи със софтуер на друга фирма от групата на Сирма – EngView Systems, който позволява да се изреже на практика всичко.

Междувременно Пирина Технологии представи и новия си корпоративен уебсайт, в който са добавени редица демонстрационни и обучителни видеоматериали, както и богата техническа информация за продуктите. Добавен е и нов раздел за поддръжка, който да съдържа конкретни технически инструкции, документи, работни сценарии, сваляне на софтуерни актуализации и сервизни програми. Уебсайтът е достъпен на адрес pirinatech.com.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.