Балканите вече имат свой собствен търговски панаир

eima-agrimach-MM-2013-12

Балканите вече имат свой собствен търговски панаир. Първото издание на EIMA South East Europe е от 13 до 15 юни в Тирана с 45 италиански производители и пристигането на бизнесмени от Албания, Хърватия, Черна гора и Сърбия, както и от Гърция, Румъния и Турция.

Изложението е организирано от Италианската федерация на производителите на земеделска техника, FederUnacoma, в сътрудничество с EKR (Enti KombetarRural), Албанската земеделска агенция, под егидата на Министерството на земеделието и университета в Бари, с подкрепата на средиземноморския агрономически институт на Бари, Политехническия университет в Албания, Тиранския университет и съдействието на агенциите от Леванте и Сарагоса организирали изложението, съобщи Agro.bg.

Специфичният опит на FederUnacoma напредва с организацията на двугодишния EIMA International в Болоня, EIMA Agrimach в Ню Делхи и Agrilevante в Бари и е гаранция за по-точното категоризиране на изложените модели и разделението на експозицията на две секции - статична и динамична.

Статичната част ще се проведе на 13 и 14 юни в Експо Център Тирана, полевите изпитания са определени за 15 юни в Тиранския университет, Experimental Farm в Камез, близо до летището в столицата. Предвидени са демонстрационни опити за механизация на подготовката на почвата, машини и оборудване за машини, съоръжения, растителна защита на културите и др.

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.