До 15 хил. лв. получават производители за участие в хранително изложение в Германия

bio

До 15 хил. лв. финансова помощ за участие в Mеждународното изложение зa хранително-вкусова промишленост ANUGA, което ще се проведе от 5 до 9 октомври 2013 г. в Изложбения център Koln Messe, Кьолн, Германия, могат да получат български производители. Финансирането е осигурено от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), която организира националното участие на фирмите в изложението в рамките на проект за насърчаване на интернационализацията на българските предприятия.

На националните щандове с обща изложбена площ над 300 кв.м. своята продукция ще представят български производители от различни направления на хранително-вкусовата индустрия – месни и рибни продукти, шоколадови и захарни изделия, консерви, мляко и млечни продукти, безалкохолни напитки.

Предвижда се изложбените щандове с българските участници да се разположат в палати ANUGA FINE FOOD и АNUGA ORGANIC.

Агенцията поема разходите на участниците за наемане на изложбена площ, проектиране и изграждане на изложбен щанд, наемане на оборудване и обзавеждане, регистрация на изложителите, включване на изложителите в официалния каталог, както и за рекламиране на участието.

Прогнозният размер на предоставяната финансова помощ е 15 000 лева на предприятие участник, а заявките за участие се приемат до 12 май 2013 г. включително, съобщават от ИАНМСП.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.