Бизнесът в Действие - Online Интерактивно бизнес събитие от младежи за младежи

Корица

Сп. Enterprise е медиен партньор на събитието: Бизнесът в Действие - Online Интерактивно бизнес събитие от младежи за младежи

Все по-често студентите изпитват трудности да приложат наученото в университета на практика, поради липса на опит и добри възможности. Затова от международна младежка организация AIESEC в България организират събитието “Бизнесът в Действие” за 15-та поредна година.

Основната дейност на организацията е развитието на лидерските качества на младите хора. Осъществяват я чрез международен младежки обмен и организиране на събития за развитие. Такова събитие е и “Бизнесът в Действие” То предоставя шанса на всеки младеж да се докосне до реална корпоративна среда и да намери решение на проблемите, с които големите компании се сблъскват ежедневно.

 

Тази година събитието ще се проведе Online като на 30 май ще се проведе лекционната част. Основните теми, които ще застъпят ще бъдат автентичност, социална отговорност и развитие на умения като комуникация, работа в екип и вземане на решения. Отделните лекции ще бъдат водени от опитни специалисти от различни бизнес сфери. През другите дни на събитието – 29 май и 5 и 6 април участниците ще имат възможността да участват в бизнес казуси, подготвени от компаниите DHL, Ingram Micro, AIG, EY, Coca-Cola HBC, Orbico Bulgaria и Raiffeisenbank. Студентите ще бъдат разделени на екипи и заедно ще разсъждават върху поставените им задачи. Участниците ще си тръгнат ще получат сертификати, а някои от тях дори могат да получат предложение за стаж в компанията.

 

Данните от минали издания на събитието сочат, че повече от 20% от участниците започват своята кариера след участието си в “Бизнесът в Действие”. Затова и ти не пропускай възможността за начало на своето професионално развитие.

Събитието е напълно БЕЗПЛАТНО.

 

За повече информация проследете Facebook страницата на събитието:

https://www.facebook.com/events/248954779556557?active_tab=about

 

Може да се регистрирате за събитието още сега:

https://bit.ly/BiP2020_online

 

 

 

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.