Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | October 25, 2020

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Организацията за решения с отворен код SUSE отваря технологичен хъб в България

Организацията за решения с отворен код SUSE отваря технологичен хъб в България

Suse® - най-голямата независима организация, разработваща решения с отворен код, обяви че ще инвестира в нов инженерен и иновационен хъб в България.

Базираният в София хъб ще се фокусира в разработването на изцяло нови технологични решения с отворен код, които да позволят на клиентите да създават, интегрират и управляват процесите и обемите от работа навсякъде - от ядрото на компанията през локалната и облачната среда, посочват от компанията в съобщение.

SUSE планира центърът да е напълно функциониращ в следващите 6 месеца, като целта е да се разраства и да отвори стотици работни места в следващите 3 години.

Освен в ролята на стратегически център за иновации, съсредоточен в инженерните решения и сътрудничество с общността на експертите в разработката на решения с отворен код, SUSE планира да привелече и кадри в областта на дигиталния маркетинг, управление на проекти и други.

Въпреки пандемията, в третото тримесечие на финансовата 2020 г. приходите на SUSE се увеличават с 14% на годишна база, а заявките за едногодишни облачни услуги (Annual Contract Value – ACV) нарастват с 81%, с което отбелязват 14 последователни тримесечия на растеж.

Добави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.