Силно международно участие на DevReach 2012

Technologies

6 паралелни потока, повече от 60 сесии и 40 лектори от 10 страни ще привличат софтуерните разработчици от България и Европа на седмото издание на конференцията DevReach. Събитието ще се проведе на 4-5 октомври в София и вече има регистрирани участници от 20 европейски държави.

За DevReach 2012 пристигат рекорден брой лектори, съобщяват организаторите от Телерик и Kulov.net. Сред тях са Бет Маси, Брайън Принс, Мигел Кастро, Крис Селс, Пол Карвальо, Стив Смит, Сахил Малик, Шей Фридмън, Джеси Либърти, Алекс Тисен, Роберт Бодихаймер, Стивън Форте, Тод Англин, Идо Флатоу, Джим Холмс и много други. Сред тях има популярни блогъри и презентатори на международни конференции за разработчици като TechEd, MIX, Oredev, NDC, DevConnections, DevWeек и други.

Сесиите ще се провеждат паралелно в 6 зали на Кино Арена Младост и са организирани в 5 тематични потока: Разработка на уеб приложения; Разработка на мобилни приложения; Софтуерни архитектури; Облачни технологии; Гъвкави методологии (Agile) и Тестинг.

В почти всеки от тях една от сесиите ще бъде панелна дискусия, в която основните лектори от потока ще дискутират теми и въпроси, повдигнати от участниците по време на конференцията. Отново ще бъде записан на живо и епизод на най-популярното Интернет радио предаване за разработчици .NET Rocks с водещи Карл Франклин и Ричард Кембъл. В програмата ще има и сесия, която изцяло ще бъде по поръчка на посетителите.

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.