Нов мобилен компютър увеличава продуктивността в склада с 14%

TC8000_Front_and_Back_View

Лидерът в предлагане на мобилни информационни решения, Zebra Technologies, представи мобилен компютър TC8000 – иновация в складовото оборудване, която ще повиши ефективността на операторите. 

Сред предимствата на новия компютър са ергономичният дизайн и 33% по-ниското тегло спрямо конкурентни устройства, интегрираният инструмент, който позволява автоматично трансформиране на старите TE (Terminal Emulation) зелени екрани в елегантни, базирани на изображения изцяло сензорни TE екрани.

ТC8000 се отличава с най-голям капацитет на батерията сред устройствата от този клас – 6700 mAh. Наред с това притежава изключителни показатели за устойчивост – издръжлив е на многобройни падания от 2.4 м върху бетонова повърхност, защитен е от прах и влага и може да работи при екстремно ниски и високи температури.

Тъй като сканирането е съществена част от работата в склада, TC8000 предлага избор между две опции за сканиране -  линеен баркод скенер с най-широк работен диапазон в своя клас или имиджър за разчитане на всякакви линейни и двумерни баркодове. TC8000 е първият ръчен индустриален мобилен компютър, който има сензор за близост.

Новият мобилен компютър се предлага на българския пазар от партньора на Zebra Technologies Баркод Системи България.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.