Хотел Doubletree by Hilton Plovdiv Center е избран за най-добър бизнес хотел на "Сграда на годината"

Хотел Doubletree by Hilton Plovdiv Center е избран за най-добър бизнес хотел на "Сграда на годината"

ПР публикация

Хотел Doubletree by Hilton Plovdiv Center спечели наградата за най-добър бизнес хотел на церемонията "Сграда на годината"

DoubleTree by Hilton Plovdiv Center е нов, съвременен хотел в центъра на Пловдив, който отвори врати през юли 2022 г.

Това е първият DoubleTree by Hilton в града, където качеството на услугата стриктно следва глобалните стандарти на марката Hilton. Сградата с цялостно обслужване на гостите се намира срещу църквата "Света Петка" на бул. "Княгиня Мария Луиза".

Предвид централното му местоположение гостите на хотела могат лесно да стигат до всички забележителности на града и да се насладят на почивка, обогатена с цветни екскурзии и изкушения за сетивата.

Хотелът включва 162 модерни стаи, четири многофункционални стаи за срещи с дневна светлина, бална зала с капацитет до 220 души, подземен паркинг с капацитет до 50 автомобила, два луксозни ресторанта, уелнес и фитнес зона.

По традиция на DoubleTree by Hilton гостите се посрещат при настаняване с домашни топли бисквитки, приготвени с парченца шоколад.

Хотелът разполага с фитнес център, оборудван от TechnoGYM, с джогинг писти, елиптични крос тренажори и велосипеди.

Уелнес зоната Signature Eforea включва парна баня и сауна. Посетителите ще имат възможност да се насладят на различни видове релаксиращи и лечебни масажи и терапии в ръцете на висококвалифицирани специалисти.

DoubleTree by Hilton Plovdiv Center е впечатляващо място за престижни корпоративни събития, семинари, конференции и големи събития. Залите отговарят на голямо разнообразие от нужди, а опитният екип е готов да помогне плановете на компаниите да станат реалност.

Хотелът разполага с опитен екип за организиране на събития, пълно обслужване кетъринг и конгресни услуги, както и вътрешна аудиовизуална поддръжка, включително видео конференции.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.