SERP Conf.: Българите, преборили конкурентите в Google по цял свят, на една сцена в София този ноември

SERP Conf.: Българите, преборили конкурентите в Google по цял свят, на една сцена в София този ноември

На 10 ноември 2022 г. е голямото завръщане на SEO конференцията в България. За първи път на една сцена ще се съберат топ българските SEO експерти.

SERPConf. - конференция, която ще се помни дълго. Лектори, които ще докажат, че SEO общността е по-силна от всякога.

Как? Ще научите от първо лице кои са работещите стратегии и ще получите полезни съвети за успешно управляване на големи проекти на присъствената SEO конференция.

Защо да инвестирате време и средства, за да посетите SERPConf.?

Експерти, готови да споделят ноу-хау

Лекторите на SERPConf. имат зад гърба си толкова много успешни проекти, че е трудно да изброим всички. Всеки от тях обаче изисква управление на милиарден трафик и се отличава с милиони поръчки, постигнати чрез органичен трафик. Te са като енциклопедии за SEO, които ще споделят своите знания на база практика и Case Study.

За първи път на една сцена ще се съберат страхотни SEO практици, а част от имената, с които ще имате възможността да се запознаете, са:

  • Теодора Петкова
  • Лили Грозева
  • Георги Георгиев
  • Васил Тошков
  • Боряна Николова-Попова
  • Пламен Попов

Лекции, преминали тристепенна валидация, за да получите най-доброто преживяване

Ако сте начинаещи или напреднали SEO специалисти или се занимавате с дигитален маркетинг, а може би сте собственици на онлайн магазини и искате да имате по-голяма видимост и да увеличите своя оборот, или пък сте медия, която цели да увеличи своя трафик?

Независимо в коя категория попадате, SERPConf. е за вас. Всяка една лекция е изготвена така, че да учите чрез примери от реалната практика - примери, заслужаващи световно признание.

SERP Conf. - присъствена SEO конференция и една недоразказана история

Ако искате да се срещнете с лекторите и лично да зададете вашите въпроси, SERP Conf. ви дава тази възможност, тъй като конференцията ще бъде изцяло присъствена. Освен лекторите ще можете да срещнете и колеги по време на нетуъркинг паузите.

Мисията на SERP Conf. е да възвърне SEO общността, защото тя заслужава да има своя "The Bulgarian Core Update".

Въпреки че историята на българското SEO започва още преди повече от 10 години, то една история остава все още недоразказана. История, която заслужава да бъде чута и преживяна на 10 ноември 2022 година в Inter Expo Center (Интер Експо Център) - София.

За целта ви приканваме да побързате и до 23-ти октомври да се възползвате от Early Bird билетите, които са на стойност 300 лв.

Покорявайте нови върхове като учите от най-добрите в сферата!

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.