Тим ВИЖЪН България подпомага дигиталната трансформация на българските малки и средни фирми

Team-vision-1-1

 

Кризата през последните месеци изправи голяма част от българския бизнес пред изпитание. Много фирми бяха принудени да реформират своята дейност и да поемат по пътя на дигиталната трансформация, за да оцелеят. В тези условия българската софтуерна компания Тим ВИЖЪН България обяви, че предоставя добра възможност на малките и средните фирми у нас да осъществят по-лесно този преход, използвайки ERP решението Microsoft Dynamics 365 Business Central (наследник на Dynamics NAV).

 

Нови клиенти на компанията могат да закупят пакет от пет лиценза за ERP решението с 20% отстъпка от цената. С покупката те ще получат безплатно и разработената от компанията българска локализация на системата, която всъщност привежда софтуера в съответствие с изискванията на законодателството в страната и без нея той няма как да се използва у нас. Кампанията ще продължи до 25.09.2020 година.

 

В рамките на кампанията фирмите ще спестят до 5100 евро (според типа на лиценза). В същото време покупката не е свързана с незабавен ангажимент за внедряване. Бъдещите собственици на Microsoft Dynamics 365 Business Central могат да се възползват от кампанията, за да оптимизират цената на лицензите. Те могат да пристъпят към внедряване на по-късен етап, когато имат готовност с нужното време и ресурси.

 

Dynamics 365 Business Central е едно от най-популярните в света ERP решения за управление на бизнеса. Чрез него компаниите могат лесно да оптимизират и автоматизират всички ключови за бизнеса им процеси, което ще доведе до намаляване на оперативните разходи, работа с повишена ефективност и цялостно подобряване на функционирането. Друго основно предимство на ERP решението е, че благодарение на гъвкавата си структура, то може лесно да се приспособи към особеностите на всеки тип бизнес.

 

Business Central е мощен инструмент за дигитална трансформация на бизнеса. Българската локализация на системата е създадена на базата на дългогодишен опит и привежда в действие добрите счетоводни практики, наложени в страната. Тя е сертифицирана от Microsoft и в същото време е адаптирана и тествана спрямо законовите изисквания за ДДС, Интрастат отчетност и други. Заедно с нея клиентите получават преведен на български език и верифициран потребителски интерфейс, непрестанно тестване и актуализация при промени в българското законодателство.

 

Повече информация за кампанията е достъпна тук: https://team-vision.bg/erp-promo

 

 

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.