Започва MySuccess.bg 2015 – Аз и БИЗНЕСЪТ!

edu-business-1

Днес в УНСС в София започва петото издание на MySuccess.bg 2015 – Аз и БИЗНЕСЪТ! Организатор е списание ENTERPRISE с любезното домакинство на Студентски съвет УНСС и с партньорство с Business club УНСС. Инициативата е насочена към студенти от 3 и 4 курс на всички български университети от цялата страна, които искат да развиват кариерата си в български и мултинационални компании в България.

Целта на MySucces.bg 2015 – Аз и БИЗНЕСЪТ!  e да вдъхнови младите хора да се развиват в България.

В рамките на събитието мениджъри на водещи компании ще представят своя опит, пътят, който са изминали, за да достигнат позициите, на които са в момента, ще покажат на младите хора, че успех може да се постигне и в България.

Свои презентации ще направят г-н Димитър Димитров, Изпълнителен Директор, на Софарма Трейдинг АД, г-жа Красимира Чемишанска, Изпълнителен Директор, Амджен България, г-н Христо Илиев, Основател и Собственик на AG Capital, г-н Мартин Гиков, член на Управителния съвет и главен търговски директор на УниКредит Лизинг.

По-късно в рамките на дискусионен панел –workshop, ще бъдат разисквани различни казуси в сферата човешки ресурси, маркетинг и продажби практики от бизнеса, съвети от млади мениджъри и предприемачи, ще бъде представен един различен поглед за кариерно развитие и работа в екип и предприемачество.

 

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.