Нов принтер на Brother печата със 100 страници в минута

brother-printer

Българският офис на Brother представи пред българските журналисти иновативното печатащо устройство HL-S7000DN което отпечатва 100 страници в минута, без значение дали се отпечатва текст или изображения. Тази висока продуктивност се постига благодарение на линейна печатаща глава, която покрива цялата ширина на страницата и впръсква мастило от над 5000 дюзи едновременно.

Принтерът HL-S7000DN може да бъде зареден с до 2100 страници хартия и да отпечата до 30 000 страници, без нужда от смяна на консуматива. Той е подходящ за компании, които печатат десетки хиляди страници месечно и държат да имат ниска себестойност и високо качество на отпечатъка от компактно, и безшумно устройство.

За илюстрация на възможностите на принтера беше използвано класическото произведение „Война и мир“. 1540-те страници на творбата могат да бъдат отпечатани на Brother HL-S7000DN за по-малко от 7 минути и половина и това ще струва 9,24 лв. като разход на мастило. Отпечатаните страници са устойчиви на намокряне, благодарение на специални защитен слой, който се полага при печата.

В рамките на събитието Ива Тотева, мениджър „Продажби и маркетинг“ в Brother България, говори за фокуса на компанията да предлага не просто устройства, а най-вече решения за печат, които спестяват време и разходи на клиентите. Това се постига чрез внимателно проектиране на инфраструктурата за печат, така че да се използват устройства с адекватна на нуждите на работните групи производителност и да се осигурят гъвкави възможности за резервираност и конфиденциалност на документите. За всичко това се грижи собственото софтуерно решение B-guard, което освен управление на ресурсите осигурява и точна отчетност на направените разходи за печат и техния контрол.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.