Лазерната геймърска мишка Gamdias Zeus вече е на българския пазар

zeus

Разработчикът на периферия за професионален гейминг Gamdias пусна на българския пазар своята лазерна геймърска мишка от висок клас Gamdias Zeus GMS1100, позиционирана като флагмански продукт на компанията. Устройството обединява всички най-модерни функции в света на видеоигрите и в добавка е първата компютърна мишка за игра изобщо, която позволява панелите й да бъдат изцяло променени като големина и форма, съобразявайки се с изискванията на всеки отделен геймър. Мишката е подходяща както за професионални геймърски турнири, така и за любители, които играят видеоигри в домашни условия. В България тя може да бъде закупена от българския доставчик на мрежово оборудване и компютърна периферия Ланком България, който е партньор на Gamdias за страната ни.

Моделът е изключително ергономичен и разполага с три променящи се панела, което позволява на геймърите да прецизират максимално начина, по който мишката ще съответства на структурата на ръката им. Сред функциите на Zeus са лазерен сензор с резолюция 8200 DPI, както и вградена памет от 512 kb, позволяваща на геймърите да включват своята Zeus мишка във всяка компютърна система, запазвайки профилите и спецификациите си. Те могат да настроят до шест различни профила, в зависимост от това дали играят игри от жанра шутър от първо лице (FPS – First Person Shooter), онлайн ролеви игри (MMORPG – Massively Multiplayer Online Role Playing Game), онлайн арена (MOBA – Multiplayer Online Battle Arena) или друг тип заглавия.

Gamdias Zeus разполага с единадесет клавиша, от които девет са програмируеми, както и с LED светлинни ефекти, които могат да се съобразяват със специфичните предпочитания на геймърите. Те могат да прецизират дори тежестта на своята Zeus мишка, използвайки петте вградени 4.5 грамови мини тежести и подобрявайки по този начин своя контрол върху устройството. Продължителност на живота на мишката е 11 милиона клика. Тя се предлага с двуметров кабел с военно качество и позлатен USB порт. Използва собствения графичен потребителски интерфейс Gamdias Hera.

Моделът е носител на златните награди на Overlocking-PC и на Andrea Hardware, наградата за иновативен дизайн на Bloodzone.net, обявен е за най-добър продукт за игри от Noreview Left Behind, има сребърна награда от Mato78.com, златна награда от Razorman.net, Megaobzor и Xtremehardware и др.

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.