18-то издание на GPeC SUMMIT ще се проведе в края на октомври в Букурещ

18-то издание на GPeC SUMMIT ще се проведе в края на октомври в Букурещ

На 30-31 октомври 2023 г. в Букурещ, Румъния, ще се проведе 18-то издание на GPeC SUMMIT - най-важното събитие за електронна търговия и дигитален маркетинг в Румъния и Югоизточна Европа.

В събитието ще участват петима изключително популярни международни лектори - Дан Ариели, Марк Шейфер, Мартин Грайф, Аят Шукайри и Сам Томлинсън, и водещи румънски специалисти в сектора на електронната търговия и дигиталните индустрии.

Дан Ариели е професор по психология и поведенческа икономика в университета Дюк и автор на 8 книги, 3 от които са бестселъри, съответно: Predictably Irrational, The Upside of Irrationality, The Honest Truth About Dishonesty. В последната си книга - Misbelief (2023), Дан Ариели изучава и обяснява какво кара рационалните хора да вярват в ирационални неща. Той е член-основател на Центъра за напреднала ретроспекция, съсъздател на документалния филм (Dis)Honesty: The Truth About Lies и е включен в списъка на Forbes с 10-те гурута, които трябва да знаете.

Марк Шейфър е един от най-аплодираните автори, лектори и маркетингови консултанти в световен мащаб, автор на не по-малко от 9 бестселъра. В последната си книга - Belonging to the Brand: Why Community is the Last Great Marketing Strategy, той разглежда начините, по които марките могат да се свързват с клиентите си в дигиталната среда. Тази година Марк беше обявен за третия най-влиятелен експерт по дигитален маркетинг в света от Brand24 и е в Топ 10 на най-туитваните маркетинг специалисти в платформата X (предишно наименование Twitter). Неговият блог е в топ 1% от най-четените блогове в света, а неговият подкаст - The Marketing Companion - е в топ 10 на маркетинговите подкасти в iTunes.

Мартин Грайф е експерт по дигитален маркетинг, автор и лектор с над 25 години опит в продажбите и маркетинга като президент на SiteTuners. Той защитава и прокламира социално отговорните действия и е член на борда на директорите на Vincent House - благотворителна организация, посветена на подкрепата на хора с психични проблеми. Вярва, че всеки човек може да има положително влияние върху обществото и е посветен на всички действия, които водят до един по-добър свят.

Аят Шукайри е международно признат експерт по маркетингова стратегия и популярен лектор на маркетингови конференции по целия свят. С над 16 години опит в предприемачеството, Аят е съавтор на Conversion Optimization, най-продаваната книга на Amazon в своята категория, където съчетава новаторски маркетингови изследвания с мощно разказване на истории и казуси, за да демонстрира как тези принципи за създаване на уебсайтове с висок процент на реализация.

Сам Томлисън има богат опит в икономиката, финансите, маркетинга и бизнеса. Той е управляващ партньор в инвестиционния фонд W Ventures, съветник на множество стартиращи компании и преподавател в Johns Hopkins Carey Business School, Georgetown University и Cabrini University. Сам е и EVP (Employee Value Proposition) във Warschawski - агенция, носител на множество награди в САЩ, в която ръководи екипите за цифрови технологии и анализи.

През първия ден на GPeC SUMMIT ще се проведе уъркшоп за оптимизиране на процента на реализация с Мартин Грайф (SiteTuners). Уъркшопът е насочен към стартиращи компании и освен теоретични концепции, той носи и модул за практически анализ на уебсайтовете на участниците, с приложени препоръки за подобряване на процента на конверсия и увеличаване на продажбите.

Местата са ограничени до максимум 20 участника. Таксата за участие е 109 евро с ДДС на човек до 15 септември 2023 г.

Уъркшопът ще се провежда само на английски език.

GPeC SUMMIT 31 октомври: Конференция, изложение, гала награди за електронна търговия, нетуъркинг и парти

На втория ден ще се проведе GPeC Conference. Събитието ще се проведе в Националния театър на Букурещ. Това е своеобразен маратон от съдържание за електронна търговия и дигитален маркетинг с 5 изключителни международни лектори и 15 румънски специалисти.

Паралелно с конференцията ще се проведе и GPeC Expo - идеално място за нетуъркинг, контакти и други бизнес възможности между 30 доставчици на услуги за електронна търговия и дигитален маркетинг и представители на онлайн бизнеса.

На 31 октомври ще се проведе 18-то годишно издание на eCommerce Awards Gala - награждаването на най-добрите онлайн магазини в румънската онлайн търговия с водещ Павел Бартош и с участието на групата TAXI. След галата ще се проведе нетуъркинг парти с елита в дигиталната индустрия.

Организаторите на GPeC SUMMIT очакват над 700 C-Level участници на събитието на 30-31 октомври.

Записвания на най-ниска цена до 15 септември

Офертата за ранно записване на най-ниска цена е валидна до 15 септември 2023 г., 23:59 ч. Цените започват от 89 евро с ДДС на човек. Подробности за GPeC SUMMIT и регистрацията можете да намерите на уебсайта: https://www.gpec.ro/en/gpec-summit-october/

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.