Българската фасилити мениджмънт асоциация е с нов управителен съвет

Българската фасилити мениджмънт асоциация (БГФМА) избра нови органи на управление и нов председател на Управителния съвет на проведеното на 10 март общо събрание, съобщават от организацията.

За председател на Управителния съвет е избран Иван Велков, заместник-председатели са Деян Кавръков и Никола Игнатов, а членове - Лора Влахова, Бисера Пейчева, Красимир Икономов, Емил Мечикян, Кирил Илиев, Валери Левиев, Божидар Захариев и Димитър Георгиев.

В Контролния съвет влизат Йордан Станков, Добромир Симидчиев и Никола Брайков.

Досегашният председател на Управителния съвет – Горан Миланов, Горан Миланов, пожела успех на своя наследник на поста Иван Велков. Той от своя страна заяви, че новото ръководство ще продължи и задълбочи работата си по всички основни приоритети на БГФМА, сред които: популяризиране и усъвършенстване на успехите и статута на ФМ бранша, развиширяване на членската база на БГФМА, обученията по „Европейски стандарти във фасилити мениджмънта EN 15221“ и въвеждането им като еталон и критерий за всички заинтересовани страни, както и подготовката за домакинството на Европейската Фасилити Мениджмънт Конференция (EFMC) през 2018 г.

„За мен е чест да съм част от тази изключителна общност на мотивирани и амбициозни професионалисти и да представлявам една много професионална и прогресираща браншова организация в България, имаща и прилагаща устойчиво европейски цели и световни стандарти с много такт и нарастващи умения”, допълни Иван Велков.

С повече от 70 члена БГФМА представлява почти всички специализирани компании, които предоставят интегрирани и комплексни фасилити мениджмънт услуги. Сред членовете на асоциацията са и такива компании, които предоставя услуги по управление на недвижими имоти, както и доставчици на отделни професионални услуги.

Физически лица като административни директори, пропърти и асет мениджъри, са също съществена част от сдружението.

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.