Решенията за малкия бизнес по инициативата „Джереми” са във фокуса на специализиран форум

stockxpertcom_id266461_jpg_3346e228aa39ab9c4327f30111f90367

Малки и средни компании и стартиращи предприемачи ще могат да се запознаят от първа ръка с финансовите решения по линия на инициативата „Джереми” на специализиран бизнес форум, организиран от списание ENTERPRISE.  Участие в „My Success JEREMIE в България: Финансови решения за малкия бизнес” ще вземат представители на Европейския инвестиционен фонд (ЕИФ), банковите институции и фондовете за рисков капитал, управляващи различните “Джереми” инструменти, както и фирми, възползвали се от възможностите на пилотната програма.

Инициативата „Джереми” ще действа у нас до 2015 г., като целта й е да осъществи на малкия бизнес по-бърз и лесен достъп до традиционни форми на финансиране като банкови кредити, и иновативни инвестиционни възможности като фондове за рисков капитал. В тази насока към момента действат 5 различни финансови инструмента, покриващи нуждите на компаниите в различните фази от развитието им – от самия старт до фазата на зрялост.

Те ще бъдат представени и коментирани в рамките на дискусионни панели с участието на представители на всички заинтересовани страни – потенциалните и настоящите бенефициенти, финансовите посредници и управляващата институция в лицето на ЕИФ.

Събитието ще се проведе на 24 октомври в „Новотел София”. На неговия  интернет сайт можете да намерите подробна информация за лекторите и програмата , както и да се регистрирате за участие безплатно.

 

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.