Започва конкурс за мобилни и уеб приложения за банкови услуги

smartphones_rect

От 27 май разработчици и дизайнери на мобилни и уеб приложения ще  могат да се състезават в конкурс за разработка на интерактивни решения за банковия сектор. Наградният фонд на състезанието UniCredit App Challenge е над 10 000 лв. и освен парични награди, ще включва и актуални модели на смартфони и др.

Това съобщиха организаторите от Уникредит Булбанк и неформалния форум за специалисти в областта на мобилните комуникации Mobile Monday. Инициативата се осъществява с медийната подкрепа на сп. ENTERPRISE.

В конкурса  ще могат да се включат професионалисти и ентусиасти в сферата на мобилните технологии, апликации и уеб съдържание. Те ще се състезават в различни категории -  лични финанси, малък бизнес, банкиране на бъдещето, приложения за специални клиентски сегменти, игри и забавления.

Състезанието ще се проведе в периода 27 май - 23 юни 2013 г. Десетте най-добри разработчици/екипи ще бъдат поканени да представят на 1 юли 2013 г. приложенията си пред професионално жури от представители на бизнеса и ИТ сектора с председател главният изпълнителен директор на УниКредит Булбанк Левон Хампарцумян. На 1 юли на официална церемония ще бъдат обявени и победителите. Първите трима ще получат парични награди на обща стойност 6000 лева, както и актуални модели смартфони. Целият награден фонд е на стойност над 10 000 лева.

Официалният старт на конкурса ще бъде даден на 27 май 2013 г. в betahaus София от 18:30 часа.Регистрацията за участие в събитието, което ще събере на едно място хора с интереси в областта на мобилните и дигиталните технологии, вече е отворена.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.