Acronis пусна българска версия на сайта си

Acronis пусна българска версия на сайта си

Компанията за киберзащита Acronis пусна българска версия на своя уебсайт в подкрепа на своите бизнес партньори и потребители - корпоративни и индивидуални, от цяла България. Освен че информацията за технологиите и решенията на Acronis сега вече е достъпна на български език, сайтът предлага полезни ресурси за организациите-потребители, доставчиците на управляеми услуги и домашните клиенти в страната.

Предвид интензивната дигитализация на бизнеса в глобален мащаб в последните няколко години и драстичния ръст на кибер престъпленията, организациите днес се нуждаят от мощна и безкомпромисна киберзащита. В българския сайт на Acronis те могат да се запознаят с принципите и механизмите на функциониране на интегрираните решения на компанията, базирани на изкуствен интелект, осигуряващи уникална сплав от грижи за данните и процесите в организацията: защита от злонамерен софтуер и хакерски атаки, динамично управление на бекъпи с цел светкавично възстановяване на данни и бизнес-процеси, както и централизирано управление.

Успоредно с това българският сайт на Acronis предлага подкрепа за риселърите и доставчиците на управляеми услуги, които искат да осигурят на своите клиенти киберзащита от най-висок клас. Той помага на партньорите с насоки да постигнат най-доброто в предотвратяването на загубата на данни при своите клиенти и да осигурят непрекъснатост на работата на клиентските организации. Доставчиците на услуги могат да разширят своите съществуващи услуги с усъвършенстваните пакети за безкомпромисна виртуална защита от Acronis. Успоредно с това експертите от партньорските структури могат да получат достъп до редица технически и маркетингови ресурси, чрез които да улеснят работата на своите клиенти - например уебинари, ръководства, анализи на конкретни казуси и др.

Индивидуалните клиенти също са на фокус в новия, български сайт на Acronis. След като през последните две години работата от дома се възприе за норма в почти всички сфери на дейност, а границата между лично и служебно в дигиталната среда до голяма степен е размита, защитата на личните устройства е по-важна от всякога. Домашните потребители могат да намерят в българския сайт на компанията разширена информация за решенията на Acornis за домашен офис, чрез които са в състояние да обезопасят своя дигитален свят и да запазят в безопасността ценните си данни. Налице е и помощ за боравене с продукта като достъп до фирмената база знания и връзка към дискусионните форуми на Acronis.

"Българският офис на Acronis има централна роля за разработването на цялостната платформа за киберзащита на Acronis; всъщност ние сме основният развоен център на Acronis в глобален мащаб," коментира Пламен Тошев, управител на Acronis България. "Затова е съвсем логично и естествено да подкрепим българските си партньори и потребители чрез сайт на български език, където те да намират нужната им информация бързо и лесно".

За Acronis

Acronis обединява защита на данните и киберсигурност, за да осигури интегрирана и автоматизирана киберзащита, която гарантира справянето с предизвикателството на модерния дигитален свят "SAPAS" - безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност. Предлагайки гъвкави модели на внедряване, които отговарят на изискванията на доставчиците на услуги и ИТ специалистите, Acronis осигурява върхова киберзащита за данните, приложенията и системите посредством иновативни антивирусни решения, бекъп, аварийно възстановяване и защита на крайните устройства от ново поколение, всички стъпващи на изкуствен интелект. С усъвършенстваната технология за предпазване от злонамерен софтуер, базирана на най-модерния машинен разум, и технологии за удостоверяване на данни, базирани на блокчейн, Acronis предпазва всяка среда - от облака до хибридните системи и до инсталационните решения - на ниска и предвидима цена.

Основана в Сингапур през 2003 г. и регистрирана в Швейцария през 2008 г., Acronis вече има повече от 2000 служители на 34 локации. На нашите решения се доверяват повече от 5.5 млн. домашни потребители, 500,000 компании и водещи професионални спортни отбори. Продуктите на Acronis се предлагат от повече от 50,000 партньори и доставчици на управляеми услуги в повече от 150 страни на 26 езика. достъпно на 25 езика в над 150 държави и се използва от над 20 000 доставчици на услуги за защита, предпазвайки повече от 750 000 предприятия.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.