Мастър клас "Digital PR - Иновации в PR" ще се проведе на 11 април

Мастър клас "Digital PR - Иновации в PR" ще се проведе на 11 април

На 11 април ще се проведе мастър клас "Digital PR - Иновации в PR", организиран от сп. Enterprise, Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО) и European Digital Experts Association (EURODEA).

В днешния дигитален пейзаж комуникацията е ключът към формирането на мненията за бранда и предлаганите продукти и услуги. Специалистите по PR насочват публичното възприемане и установяват имиджа на бранда чрез стратегически комуникации, изграждане на връзки и взаимоотношения, както и като разказвате на истории.

Лекторите на мастър класа ще бъдат професионалисти практици с богат опит в управлението на дигиталните комуникации:

Ива Григорова, Управляващ партньор, MSL част от Publicis Groupe Bulgaria - "Как съществуват данните в дигиталния PR днес"

Георги Кандев, Business Operations Manager и Любов Василева, Team Lead, Copywriting екип, Netpeak Bulgaria - "Интегриране на SEO и digital storytelling в PR"

Доц. д-р Яна Събева, председател на комисия за професионална етика, БДВО - "Етични практики и управление в дигиталния PR"

Жанета Дядовска, Маркетинг директор, bTV Media Group - "Бъдещи подходи към стратегията на дигиталния PR"

Обучението е много подходящо за професионалисти в сферата на връзките с обществеността, анализатори на данни, маркетинг мениджъри, студенти и други експерти, които искат да разберат посоката на развитие на PR-а в цифрова среда. Участниците в мастър класа Digital PR - Иновации в PR ще придобият редица ценни знания и умения, които ще ги подготвят за успешното справяне с предизвикателствата на съвременната дигитална среда за комуникация. Обучението ще даде насоки как да се анализират данни от различни източници с цел оптимизиране на PR кампаниите. Ще бъдат представени инструменти, които използват изкуствен интелект за подобряване на ефективността на комуникациите в дигиталната среда, интегриране на SEO (оптимизация за търсачки) в PR стратегиите, digital storytelling. Ще бъдат разгледани етичните аспекти на дигиталния PR и как да се управляват етичните предизвикателства в онлайн комуникациите.

Регистрацията за участие е отворена на следния адрес: https://masterclass.eurodea.com/digital-pr-masterclass/

За информация относно групови билети или отстъпки свържете се с нас на имейл reklama@enterprise.bg или на телефон 0894426239.

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.