NewPay e атрактивният разплащателен метод, с който да трансформирате бизнеса си и да очаровате клиентите си

NewPay e атрактивният разплащателен метод, с който да трансформирате бизнеса си и да очаровате клиентите си

За да бъдат предпочитаният избор на потребителите, все повече онлайн търговци искат да подарят на клиентите си пълно потребителско изживяване от влизането в онлайн магазина, през целия процес на поръчка, до пълното удовлетворение, когато продуктът или услугата са влезли в употреба.

С NewPay можете да направите своя онлайн бизнес по-успешен, като спечелите нови и лоялни клиенти.

Предлаганият от NewPay модел "купи сега, плати по-късно" е алтернативен метод за плащане в електронни магазини, който позволява на клиентите лесно и удобно да отложат плащането на своите покупки. Веднъж заявили услугата, те разполагат с два начина на плащане:

  •  отложено до 15 дни без такси и без допълнително оскъпяване за този период;
  •  на равни 3- или 6-месечни вноски с конкурентни лихви.

Атрактивните условия не са насочени само към потребителите, според проучване онлайн магазините, които са избрали модела "купи сега, плати по-късно", отчитат:

  • Увеличение на средната стойност на поръчката с до 68%*
  • Увеличение на процента на повторни покупки от клиент с до 50%*
  • Увеличение на продажбите с до 20%*

С NewPay търговецът получава средствата от покупката в кратки срокове, а купувачът разполага със свободата и удобството на отложеното плащане.

След като клиентът е завършил плащането си с NewPay, NewPay автоматично информира търговеца за успешно завършена покупка, за да може той да стартира процеса по доставка на съответните артикули. Стойността на продадената стока или услуга се изплаща от NewPay на търговеца в предварително договорения срок по банков път.

Така с NewPay изцяло отпада кредитният риск за магазина. Търговецът получава по своята сметка сумите за направените от клиентите покупки. В случай че клиентът не покрие своите задължения, те остават ангажимент за събиране от страна на NewPay, а не от продавача на стоката или услугата.

Възползвайте се от новите тенденции и иновации в развитието на онлайн търговията. Защото кога, ако не сега, да трансформирате бизнеса и да превърнете посетителите на вашия онлайн магазин в постоянни и удовлетворени клиенти.

Научете повече на https://bit.ly/3ny967M

*Стойностите се базират на резултатите, постигнати от търговци, които ползват модела Купи сега, плати по-късно в Западна Европа, САЩ и Австралия

NewPay е нов продукт в портфолиото на групата компании Management Financial Group (MFG), която развива разнообразни бизнес модели, свързани с инвестиции в дигитални и алтернативни начини на разплащания, fintech, потребителско кредитиране, финансиране на малки и средни предприятия, кредитни карти, P2P лендинг и други.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.