Предстои Четвърта Национална среща на земеделските производители в България

азпб

Кооперирането – възможност за допълнителна подкрепа и повишаване на конкурентоспособността, Подкрепа за производство и преработка на земеделски продукти в Мярка 4 на ПРСР 2014-2020, Подкрепа за биологично земеделие и хуманно отношение към животните в ПРСР 2014 – 2020. Това са част от темите, които ще бъдат дискутирани на Четвърта национална среща на земеделските производители в България, която ще се проведе от 10 до 12 февруари в к.к. Златни пясъци. Списание ENTERPRISE e медиен партньор на събитието за четвърта година.  Сред официалните гости на събититието са Десислава Танева, Министър на земеделието и храните, Васил Грудев, зам.-министър на земеделието и храните, Румен Порожанов, изпълнителен директор ДФ „Земеделие“, Янчо Янев, изп. директор на Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури.

В първия ден на Националната среща ще се разглеждат още Програмата за морско дело и рибарство 2014-2020-приоритети, бюджет, индикативен график и новости в прием 2016 г., Новите финансови инструменти и новият Закон за счетоводството.

Вторият ден ще започне с представяне на Директните плащания, държавната подкрепа и био земеделието. Сред разглежданите теми ще бъдат още Държавни помощи за земеделския сектор- преотстъпен корпоративен данък, акциз за горива и секторно подпомагане, Перспективи на биологичното земеделие у нас и в света, Поземлени отношения и Кампания директни плащания 2016.

За първи път по време на форума, паралелно с дискусиите гостите ще могат да посетят и допълнително организираното изложение.

Над 20 компании, опериращи в земеделския сектор, ще представят продуктите и услугите си на специално обособени щандове.

Регистрационна форма за участие в Четвъртата Национална среща на земеделските производители в България – тук

Програмата на Четвъртата Национална среща на земеделскките производители в България –  тук

,

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.