Offerista Group GmbH става част от консорциума MEDIA Central

Offerista Group GmbH става част от консорциума MEDIA Central

Offerista Group GmbH става част от консорциума MEDIA Central. С новото партньорство компаниите ще обединят опита си в офлайн и онлайн рекламата и по този начин значително ще увеличат обхвата на услугите си, предоставяни от един източник, съобщават от MEDIA Central.

От 2019 г. MEDIA Central вече си сътрудничи с Offerista Group GmbH, за да удовлетвори изискванията на клиентите от ритейл сектора за комуникация на предложенията им по всички канали.

Чрез позициониране офертите на клиентите си в множество канали се очаква и увеличение в общия обхват от достигнати потребители.

Основан в Мюнхенгладбах през 1997 г., консорциумът MEDIA Central специализира в областта на бизнес комуникациите и се развива като независима медийна агенция, водеща в сектора на неадресираната поща.

Компанията предлага широка гама от продукти на своите клиенти с бази в Прага и Варшава. Компанията предлага и услуги в сектора на външната реклама, радиото и дигиталните медии, наред с основния фокус върху принт комуникация на оферти.

Offerista Group GmbH е създадена през 2008 г. и е специализирана в изготвянето на персонализирани дигитални решения за ритейл маркетинг. С основен фокус върху ритейл сектора, компанията предоставя гъвкави, мултиканални рекламни инструменти и консултации за около 1600 международни търговски вериги и брандове.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.