Acronis придобива софтуерната компания DeviceLock Inc.

акронис

Компанията за киберзащита Acronis обяви придобиването на DeviceLock Inc. - водещ доставчик на софтуер за предотвратяване на загубата на данни от крайни устройства на бизнес организации и държавни институции по цял свят.

Като част от споразумението DeviceLock ще стане изцяло дъщерно дружество на Acronis.

DeviceLock защитава защитаващ 4 милиона компютъра в повече от 5000 организации по цял свят, посочват от Acronis. Компанията има клиенти от разнообразни бизнес сектори, включително банков и финансов, медицински, фармацевтичен, правителствен и отбранителен, производствен, и търговия на дребно.

DeviceLock DLP е проектиран да спира загубата на данни, тъй като близо две трети от сериозните инциденти, свързани със загуба на данни, са причинени от служители, изпълнители или посетители - независимо дали чрез неволни грешки, или лоши намерения. Решенията на DeviceLock осигуряват защита от най-висок клас на ценни данни от тази сериозна вътрешна заплаха. Придобиването на тези нови възможности ще помогне за напредъка на мисията на Acronis за осигуряване на киберзащита от световна класа на всеки бизнес, посочва още компанията.

Acronis ще интегрира технологията на DeviceLock в Acronis Cyber Platform, като предоставя нови услуги, достъпни чрез портала Acronis Cyber Cloud Solutions.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.