Мобилно приложение помага в новите паркинг зони

screenshot1

Разширяването и въвеждането на нови платени зони за почасово паркиране в столицата и редица други български градове от тази есен обърква плановете на всички, които имат бизнес или трябва да направят среща в центъра на града. Особено, ако идват от друго населено място и не познават добре района.

За тях новото безплатно мобилно приложение „SMS Паркинг“ на Сирма Мобайл идва точно навреме. В него чрез GPS автоматично се определя местоположението на шофьора – не само в кое населено място се намира, а и дали е например в „Синя“, или „Зелена“ зона, ако става въпрос за София. След това приложението предлага варианти за разплащане, а самото изпращане на SMS става с едно натискане на екрана на смартфона ви. SMS Паркинг позволява да съхранявате номера на няколко автомобила, за да избираме по-бързо за коя от тях да заплатим паркиране. Предлага се и информация към кого трябва да се обърнем в случай, че ни вдигнат колата с „паяк“ или ни сложат скоба.

Приложението работи в градовете София, Пловдив, Бургас, Велико Търново, Русе, Пазарджик, Силистра и курорта Слънчев бряг, но предстои да се покрият и други населени места. На този етап то е налично единствено във версия за Windows Phone, но са плнаирани и разновидности за iOS, Android и др. популярни платформи.

Приложението е безплатно и е достъпно на адрес: http://j.mp/smsparking

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.