ИАНМСП организира българско национално участие в международна изложба за биологични продукти

NOPA-HK-booths

Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира българско национално участие в международната изложба за биологични продукти Natural & Organic Products Europe 2016, която ще се проведе в периода 17-18.04.2016 в Лондон, Великобритания.
Участие в миналогодишното издание са взели 600 изложители, посетителите са били от 78 държави. Natural & Organic Products Europe 2016 се провежда за 20-ти пореден път. Изложбата и с богата съпътстваща програма от семинари, конкурси, презентации на натурални здравословни продукти, биологични храни, натурална козметика и др.

Участие в изложбата могат да вземат производители и търговци на натурални и биологични храни и напитки; продукти за красота и SPA; натурални и биологични продукти за дома.

ИАНМСП организира участието на български фирми на национален щанд от 90 кв.м. Агенцията ще финансира частично участието на български фирми на Natural &OrganicProductsEurope 2016, в рамките на оборудван национален щанд, като поема 80% от следните разходи на всяка фирма участник:

  • изложбена площ и цялостно изграждане на конструкцията на националния щанд, национална идентификация и/или склад и складово оборудване;регистрационни и/или медийни такси;
  • едно работно място (маса, столове, подово покритие, осветление, надпис с името на фирмата)
  • консумативи (ток, почистване, вода и др.).

Агенцията ще окаже пълно съдействие при подготовката на документите за регистрация и участие в изложението.

Желаещите да вземат участие на Natural & Organic Products Europe 2016 трябва да подадат заявление до 12 февруари 2016 г.

Повече информация за условията може да намерите тук.

Участието в международни панаири/специализирани изложби на българските предприятия представлява минимална помощ по смисъла на Регламент (EС) № 1407/2013 г. относно прилагането на чл. 107 и чл. 108 от Договора за функционирането на Европейския съюз към помощта de minimis. Информация за предоставените на Вашето предприятие минимални помощи може да получите наhttp://www.sme.government.bg или http://minimis.minfin.bg/ReportBulstat.aspx

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.