Top Rent A Car вече предлага и месечен наем на автомобили

Top Rent A Car вече предлага и месечен наем на автомобили

Мобилността е важна част от нашето ежедневие и, за да бъде то максимално комфортно и безгрижно, е необходимо да имаме налице правилното превозно средство. Ако се нуждаете се от автомобил за Вас или Вашия бизнес, то решението, което Top Rent A Car предлага, със сигурност ще Ви бъде интересно.

Компанията разработи месечни оферти, подходящи както за Вашите корпоративни и бизнес нужди, така и за Вашето лично спокойствие и удобство. Основната цел на Top Rent A Car е да Ви предостави свобода на движение, без бремето на дългосрочни ангажименти и скрити такси.

Какви са плюсовете на този тип услуга?

Фиксирани месечни плащания: Не се тревожите за неочакваните разходи. Фиксираните цени Ви позволяват да имате по-обективен поглед върху месечното Ви бюджетиране, с което плановете Ви се превръщат в лесен и забавен процес.

Без дългосрочни ангажименти: Благодарение на Top Rent A Car можете да наемете превозно средство за месечния период, отговарящ на Вашите нужди. Това ще Ви спести ненужно дългогодишно обвързване и стрес.

Прозрачни цени: Цените са ясни и лишени от скрити такси. Няма неприятни изненади или допълнителни суми, които да увеличат Вашите разходи.

Автомобили за Вашите нужди: Top Rent A Car разполага с разнообразен автопарк отговорящ на Вашите нужди. По време на услугата може да смените превозното средство с друго според конкретните Ви нужди.

Защо точно Top Rent A Car?

Top Rent a Car е лидерът на пазара за отдаване на автомобили под наем. Компанията разполага с автопарк от над 2000 нови автомобила и офис мрежа в цялата страна. Безспорното качество и високите фирмени стандарти съпътстват Top Rent A Car от над 20 години, изграждайки я като ценен и сигурен партньор.

Не пропускайте възможността да се възползвате от месечни оферти и да си осигурите комфорт и свобода в движението си. С Top Rent A Car Вашият автомобил е само на един клик разстояние.

Промоционалните оферти, предлагани от Top Rent A Car, включват наеми с продължителност от 3 до 6 месеца. Промоцията е активна единствено от 15.09.2023 г. до 01.05.2024 г., като офертите са валидни до изчерпване на наличностите.

Заявете своето превозно средство от Top Rent A Car бързо и лесно ТУК

ПР публикация

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.