Експерти и чиновници ще разискват тенденциите в киберсигурността на семинар този месец

Yavor_Kolev_obiasniava_za_zaplahite_v_internet

Новите тенденции в информационната сигурност, правните аспекти на защитата в киберпространството, UTM решенията като инструмент за оптимизиране на бизнес процесите, както и развитието на облачните технологии през последните години ще бъдат във фокуса на семинар, посветен на киберсигурността, който ще се проведе на 17 и 18 май, в гр. Велинград. Събитието, което е под надслов “Real security in а digital world” се организира от фирмата за информационна сигурност Хай Компютърс.

Лектори ще бъдат Валери Борисов, заместник-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията, Албена Спасова, председател на Управителния съвет на Международната академия за обучение по киберразследвания, Явор Колев, началник сектор "Компютърни престъпления, интелектуална собственост и хазарт" при ГДБОП-МВР, Илона Кръстенякова, прокурор във Върховна касационна прокуратура, Константин Веселинов, основател и управител на Хай Компютърс, Спас Иванов, специалист по IT сигурност, генерален мениджър на компанията Хай Компютърс, Веселин Троянов, консултант за софтуерни и хардуерни решения в областта на Информационната сигурност.

Присъстващите ще имат възможност да научат повече относно най-новите решения и продукти за професионалната информационна сигурност, да чуят любопитни подробности за последните форми на измами в Интернет и за правните аспекти на интернет сигурността, както и да участват в практически занимания, демонстрации и дискусии.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.