Започва третото издание на MySuccess in Finance

DSC0419

В София започва днес третото издание на финансовия форум MySuccess in Finance, организиран от сп. Еnterprise. Изданието е насочено към добрите практики във финансово-икономическия сектор, инструментите и решенията за финансиране на малкия и среден бизнес. На него ще сe дискутира и анализира макроикомомическата среда за бизнеса, ще се представят и новостите около инструментите за подкрепа и финансиране на малкия и среден бизнес, добри практики на вече реализирани проекти.

MySuccess.bg in Finance
 на списание ENTERPRISE ще бъде разделен на три панела, като в първия ще бъдат представени данни, прогнози и анализ на макроикономическата среда у нас. Свои презентации ще представят г-н Емил Хърсев, финансов експерт и бизнесмен и г-н Кристофор Павлов, главен икономист в УниКредит Булбанк.

Вторият панел ще покаже възможностите за финансиране, от които може да се възползва малкият и среден бизнес у нас. В рамките на частта ще бъдат представени действащите фондове за дялово финансиране, програмите, действащи в партньорство с банковите институции. Свои презентации ще изнесат г-н Кирил Иванов от BlackPeak Capital, г-н Мартин Заимов от фонд JESSICA, г-жа Миглена Добрева, експерт от Министерство на икономиката.

Третата част на форума е посветена на добрите примери и проекти, които вече са се възползвали от различните програми. Своя опит ще презентират представители на компании, които са реализирали или са в процес на реализация на проекти, подпомогнати по програма JEREMIE.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.