Digital4Burgas ще се проведе на 27 и 28 април

Digital4Burgas ще се проведе на 27 и 28 април

Динамичното развитие на технологиите все повече променя начина, по който работим, общуваме и живеем, а електронната търговия е неразделна част в този процес. Разбирането на връзката между иновациите и електронната търговия е от решаващо значение за всеки бизнес, който желае да бъде конкурентен на пазара.

С навлизането на новите технологии, като AI и VR, eCommerce се превръща в нещо, което досега не е било възможно - персонализирано преживяване, центрирано и напълно интегрирано с мобилните устройства.

За четвърта поредна година конференцията Digital4Burgas събира бизнеса в Бургас на 27 и 28 април в Международен конгресен център. Иновации, технологии и eCommerce е темата на четвъртото издание на конференцията, а нейни лектори са водещи специалисти с доказан опит в дигиталния бранш и eCommerce.

Двудневната конференция ще бъде открита на 27 април малко преди 13:00 часа от г-н Димитър Николов, кмет на община Бургас, и г-н Любомир Атанасов, управляващ партньор в Internet Media Group.

Програмата на Digital4Burgas e разпределена в два дни, като първият ще разгледа ключовите теми за eCommerce, а вторият ще наблегне на технологиите и иновациите в бранша.

Сред партньорите на събитието са Община Бургас, DigiHub, Индустриален логистичен парк и Българска стопанска камара.

Сп. Enterprise е медиен партньор на събитието.

Digital4Burgas: Иновации, технологии, eCommerce е част от мащабния проект Digital4Bulgaria, който се провежда в 10 града в страна. Преди броени дни, на 22 април, се проведе пилотното издание на конференцията Digital4Blagoevgrad: Нови дигитални възможнсоти, което събра повече от 150 участника.

Събитието беше финансирано от Европейската асоциация на дигиталните експерти, а участието в него беше възможно след предварително направена регистрация.

Следващата точка в мащабния календар от конференции на Digital4 ще бъде в столицата. Digital4Sofia: Иновации в онлайн търговията и разплащания ще се проведе на 13 юни в Intepred WTC.

Повече информация за събитието и билети: https://digital4burgas.com/

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.