25 български фирми се презентират на световноизвестното ИТ изложение CеBIT в Хановер

P3110111

25 български фирми участват в започналата на 10 март световноизвестна Международната изложба за информационни и комуникационни технологии Cebit 2014 в Хановер, Германия. Това съобщиха от Агенцията за малки и средни предприятия, която финансира част от разходите по участието на българските фирми в рамките на проект по оперативна програма „Конкурентоспособност“.

 

CeBit е една от най-големите в света прояви в областта на информационни и комуникационни технологии. В миналогодишното издание в нея са участвали 4 000 изложители от 70 държави, а броят на посетителите надхвърли 300 хиляди. Тази година изложбата е фокусирана около 8 тематични направления и специални предложения за конкретни целеви групи: интегрирани информационни системи за управление на компании (ERP) и анализ на данни, управление на информационните ресурси и корпоративната информация (ECM), уеб и мобилни решения, IT услуги, сигурност, комуникация и мрежи, инфраструктура и център за съхранение на информацията, изследвания и иновации.

 

Българският национален щанд в Hannover Messe се разполага на площ от 300 кв.м. На него се представят фирми като СИРМА МОБАЙЛ, Булпрос Консултинг, Булуърк, Джъмпидо, и др.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.