Трансформирайте бизнес лидерството с Business Agility Bulgaria 2024

Трансформирайте бизнес лидерството с Business Agility Bulgaria 2024

На 26 септември 2024 г. в София ще се състои събитие, което ще преобърне представите ви за адаптивност в бизнеса — Business Agility Bulgaria. Събитието ще обогати познанията ви и ще ви вдъхнови да трансформирате организационната си култура и лидерски подходи.

Защо да участвате? Това е конференция за бизнес, лидерство, agile, която цели да покаже как бизнесите от различни сектори постигат гъвкавост. Тук лидерите от всички индустрии ще научат как принципите на адаптивността се прилагат в техния контекст.

Какво ви очаква? Нетуъркинг, вдъхновяващи лекции от световни експерти и интерактивни работилници, фокусирани към практическо приложение на гъвкавите методи в различни бизнес контексти. Лидери като Левон Хампарцумян, Хешам Сабри и Ирена Комитова ще ви разкажат истории от практиката за модерно управление.

За кого е? Независимо дали сте СЕО, мениджър в корпорация, предприемач или професионалист, тази конференция е за вас. Тя е мястото, където ще откриете как иновациите и ефективността могат да вървят ръка за ръка с ежедневните задачи.

Станете част от инициативата, която оформя бъдещето на работните процеси и бизнес стратегии. Научете повече: www.agileconference.bg

Важно: Вземете 10% отстъпка с промокод ENTERPRISE10

Запишете се днес за Business Agility Bulgaria и направете следващата крачка към еволюцията на вашата организация!

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.