Списание Enterprise става част от Internet Media Group

Списание Enterprise става част от Internet Media Group

Списание Enterprise става част от пловдивската медийна група Internet Media Group. Това беше обявено на 22 ноември 2022 г. на официалното празненство по случай 15-тата годишнина на списанието.

Сделката беше финализирана миналия четвъртък и според нея Любомир Атанасов, управляващ партньор в Internet Media Group, става съдружник в Enterprise, като придобива 50% от медията.

Споразумението предвижда двете дружества да продължават да оперират самостоятелно и да запазят екипите си, но обединяват опита и енергията си, за да навлязат в нов етап от своята медийна история.

Богатата експертиза и утвърдено име на Enterprise срещат иновативното мислене и устойчиво развитие на Internet Media Group.

"Изправени сме пред приключение, обединяващо над 25 бизнес събития в България и чужбина, както и 9 специализирани медии, които ще ни отведат в нов етап от развитието на медийния пазар", коментира Любомир Атанасов.

Списание Enterprise е създадено през 2007 г. и се отличава като единствената по рода си бизнес медия в България, която е насочена изключително към практическите проблеми в управлението на съвременните компании. Днес, 15 години по-късно, тя продължава да работи усилено в подкрепа на бизнеса, като го насърчава да се развива и да расте, създавайки полезни материали, практични събития и контакти с изявени лидери от различни индустрии.

"Обединението с Internet Media Group ще бъде изключително в полза на читателите", подчерта Надя Гогова, издател на Enterprise, като допълни, че по този начин медията ще може да даде по-голяма стойност на своите читатели и партньори.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.