"АББ България" стартира лятната си стажантска програма

"АББ България" стартира лятната си стажантска програма

"АББ България" стартира лятната си стажантска програма.

Компанията е отворила позиции за стажанти в предприятията си в гр. Раковски и гр. Петрич.

Продължителността на стажа е от 3 до 6 месеца. Програмата е подходяща за студенти от първи или по-горен курс в техническа или икономическа специалност.

Стажовете са платени, като се осигуряват и ваучери за храна на месечна база, допълнително здравно осигуряване, транспорт, онлайн курс по английски език и др. придобивки. Стажантите работят с ментор от "АББ България".

ABB е световен технологичен лидер в електроснабдяване, електрообзавеждане и автоматизация с над 140 г. история и над 105 000 служители по света.

"АББ България" има над 2500 служители в централния офис в София и четирите клона на компанията в страната.

Дейността на групата в световен мащаб е организирана в четири бизнес направления - Електроснабдяване и електрообзавеждане, Индустриална автоматизация, Задвижване, Роботика и дискретна автоматизация, с широко портфолио от продукти и решения за промишлеността, енергетиката, енергийната ефективност и други индустрии.

В "АББ България" - клон Раковски се провежда и програма за дуално обучение с ученици от Професионална гимназия по електротехника и електроника, Пловдив, в партньорство с Германо-българска индустриално-търговска камара.

Повече информация за откритите позиции и стажантската програма може да бъде намерена на този линк: https://new.abb.com/bg/abb-in-bulgaria/initiatives/internships 

"АББ България" е стратегически партньор на сп. Enterprise за конференцията Employer Branding Day, която ще се проведе на 16 май 2024 г. в Пловдивския университет.

Повече за събитието и условията за регистрация и участие можете да видите на сайта https://employerbranding.enterprise.bg

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.